Features

Noua concubina a regelui Thailandei


Regele Thailandei, Maha Vajiralongkorn, care și-a luat numele Rama al X-lea, i-a prezentat-o soţiei sale, cea de a patra, cu care s-a căsătorit în luna mai, pe noua lui concubină, Sineenat Wongvajirapakdi, o fostă asistentă medicală din armata thailandeză.

Presa internațională comentează că regele Maha Vajiralongkorn a decis să apeleze la o tradiţie monarhică nerespectată de un secol, aceea de a-şi lua o concubină. La ceremonia de prezentare a participat şi soţia sa, Suthida Tidjai, o fostă însoţitoare de bord a companiei Thai Airways, în vârstă de 40 de ani.

Regele thailandez, în vârstă de 67 de ani, i-a acordat lui Sineenat titlul de “concubină oficială”, la doar două luni după căsătoria lui cu Suthida Tidjai. În luna mai, regele a luat-o oficial în căsătorie pe Suthida Tidjai, care i-a fost amantă timp de mulţi ani şi care deţinea funcţia de şef al serviciului de pază al monarhului.

Potrivit presei spaniole, regelui Rama al X-lea îi plac femeile cu caractere puternice, având în vedere că şi concubina sa are legătură cu domeniul militar. La fel ca monarhul thailandez, concubina Sineenat, vârstă de 34 de ani, iubeşte aventura şi armele.

În imaginile publicate pe site-ul Palatului regal, Sineenat Wongvajirapakdi apare îmbrăcată în uniformă militară în timp ce pilotează un avion şi pregătită să sară cu paraşuta însoţită de rege, care deţine şi rangul de mareşal al Aviaţiei thailandeze.

Într-o altă imagine, care se apropie de universul monden, noua concubină poartă un costum tradiţional thailandez şi este aşezată la picioarele regelui, aflat pe tron.

Maha Vajiralongkorn Bodindradebayavarangkun a urcat pe tron la sfârşitul lunii mai 2019, după ce fusese proclamat rege în urma morţii tatălui său, Bhumibol, venerat de întreaga ţară, în 2016.


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *